Weekendschool Hoogeveen rijdt het tweede jaar in

Hoogeveen: Zaterdag 3 november werd alweer het tweede seizoen van de Weekendschool Hoogeveen op een feestelijke manier geopend.

Het belooft weer een prachtig jaar te worden voor alle 15 deelnemers uit de groepen 7 en 8. ‘Ik vind het echt iedere keer weer leuk’ aldus Robin die ook het tweede jaar weer enthousiast meedoet. De kinderen werden na de opening in verschillende transportmiddelen, waaronder de vrachtwagen, een prachtige jeep en een oldtimer, naar het nieuwe thuishonk in d’ Olde Bieb vervoerd. De middag stond helemaal in het teken van het eerste thema van dit jaar: transport en logistiek.

Vanaf nu gaan deze kinderen, meer dan twintig zaterdagmiddagen, weer op pad naar bedrijven met mensen die inspirerende beroepen hebben. Op deze manier vergroten zij hun beroepenkennis en hun blik op de wereld. Iets wat enorm waardevol is, vindt u ook niet?

Wilt u als bedrijf een bijdrage leveren aan de Weekendschool Hoogeveen of met ons in gesprek over de mogelijkheden voor samenwerking? Neem dan contact op met Linda Kolkman of Bart Pijper, te bereiken bij SWW op tel 0528 278855.

De Weekendschool is een initiatief vanuit Jong Hoogeveen en wordt georganiseerd door SWW Hoogeveen. Ook wethouder Gert Vos draagt dit project een warm hart toe en samen met de deelnemers en begeleiders zette hij een grote vrachtwagen in beweging.