Walk&Talk: Dé koffiepauze voor alle werkzoekenden

Hoogeveen: Bibliotheek Hoogeveen organiseert elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Elke tweede donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur (doorlopende inloop).

Maandelijks in de Bibliotheek

Elke maand behandelt Walk&Talk een ander thema. In november is het thema LinkedIn. LinkedIn-trainer Mitchell Brown is deze ochtend te gast.

Iedereen heeft een persoonlijk merk en je persoonlijke merk is een essentieel onderdeel bij het online zoeken naar een baan. Maar hoe ontdek jij je eigen merk en hoe zet je deze in op LinkedIn? Hoe maak je je profiel zo efficiënt mogelijk voor de juiste doelgroep en het juiste bereik? En op welke manier ga je hiermee netwerken?

In de presentatie neemt Mitchell Brown je op zijn inspirerende en enthousiaste wijze mee in de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn. Mitchell is geboren in Engeland en getogen in Twente. Als LinkedIn en Branding expert traint hij mensen hoe ze dit prachtige platform maximaal kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. Hij vertelt je handige tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt gaan voor het pimpen van je LinkedIn profiel.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis en telt bij het UWV als activiteit.

Programma:

10.15 – 10.20 uur: Welkom

10.20 – 10.40 uur: Presentatie door Mitchell Brown

10.40 – 10.45 uur: Afsluiting centrale gedeelte

10.45 – 12.15 uur: Netwerken, uitwisseling van ideeën en koffie & thee