Algemeen

Wandel mee met een bewoner van een zorgcentrum

Hoogeveen – Tijdens OKTOBERMAAND, VRIJWILLIGERSMAAND organiseert een aantal zorgcentra in Hoogeveen en Hollandscheveld wandelingen voor bewoners onder begeleiding van een vrijwilliger. De wandelingen vinden plaats in de Week van de Ouderen, die in Hoogeveen volop in het zonnetje worden gezet. Op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 oktober a.s. kunt u meedoen aan een wandeling.

Het initiatief is door de zorgcentra samen met Vrijwilligers Hoogeveen opgezet om inwoners van Hoogeveen kennis te laten maken met het doen van vrijwilligerswerk in een zorgcentrum. Zij nodigen geïnteresseerde Hoogeveners dan ook van harte uit eenmalig mee te wandelen. De wandeling zelf duurt maximaal 1½ uur, inclusief een warm welkom door de zorginstelling. In iedere wijk is wel een wandeling te maken! Meld u zich dus zeker aan.

Ook studenten van Alfa Doet, medewerkers uit het bedrijfsleven in Hoogeveen en bewoners van het AZC zullen hun beste beentje voor zetten.

In de Vrijwilligerskrant vindt u een overzicht van de tijdstippen en datums waarop u mee kunt doen. De Vrijwilligerskrant wordt  woensdag 25 september huis aan huis verspreid (en vind u hier onder). Daar vindt u ook de contactpersonen per zorginstelling. Of kijk op www.vrijwilligershoogeveen.nl voor het overzicht.

Met deze actie ‘wandelen met een bewoner’ verwachten wij dat de zorgcentra na afloop nieuwe vrijwilligers mogen noteren. Want u zult ervaren: het is een kleine moeite, een héél groot plezier voor het wandelmaatje en voor u als vrijwilliger levert het zeker een goed gevoel op!Of kijk voor het overzicht op www.vrijwilligershoogeveen.nl.

Met deze actie ‘wandelen met een bewoner’ verwachten wij dat de zorgcentra na afloop nieuwe vrijwilligers mogen noteren. Want u zult ervaren: het is een kleine moeite, een héél groot plezier voor het wandelmaatje en voor u als vrijwilliger levert het zeker een goed gevoel op! foto: Vrijwilligers Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen