Ludieke veiling door world Servants Hoogeveen

Hoogeveen- World Servants Hoogeveen houdt een (ludieke) veiling ten behoeve van onze projecten  van 2018 en 2019. De veiling zal gehouden worden bij tuincentrum Strijker in Noordscheschut tijdens de Proef- en Beleefdag op zaterdag 15 september a.s.

De organisatie is druk in de weer om in de familie- vrienden- kennissen- en werkkring ludieke kavels binnen te halen. Het moet gezegd worden: dat gaat prima. Ze krijgen heel enthousiaste reacties. Mensen blijken heel creatief in het bedenken van iets origineels.

Wat is een ludieke kavel? Elke dienst die jij voor een ander kunt doen, en die te verkopen is, kan een ludieke kavel zijn.  Kavels die we binnengekregen hebben zijn bijvoorbeeld:

• Een professionele fotoshoot
• Een bloemenarrangement door de beste bloemstyliste van Nederland
• Een 5-gangen diner voor 4 personen
• Een boer helpen met melken
• Een rondrit in een cabrio

Maar natuurlijk zou de organisatie het fijn vinden als mensen één of meerdere kavels zouden willen toezeggen die World Servants mogen veilen. Daarom roept de organisatie ook op om ludieke kavels te sponsoren en /of aan te leveren

Heeft u dit? Geef dit dan door  per mail door via: [email protected]  Opbrengst komt geheel ten goede aan 5 bouwprojecten  van World Servants .