Algemeen

Gratis jeugdtheaterdag in de Tamboer was een groot succes

Hoogeveen –Tijdens de jaarlijkse Jeugdtheaterdag was het gisteren een drukte van jewelste in De Tamboer. Er werd gedanst, geschminkt, geschilderd, gesmikkeld, gelachen en er werden voorstellingen bezocht. Kinderen van 4 t/m 12 jaar konden in het kader van Oktober Kindermaand gratis genieten van de prachtige voorstellingen De Vriendelijke Draak en Banwakaboom , meedoen aan vlog en djembé workshops, zelf chocolade maken, dansen bij de streetdance workshop van Top Fit of gewoon even spelen. De nieuwe Kidspresidenten werden ook bekend gemaakt. Iris Moes (10 jaar), Elise Everts (10 jaar), Thijs Fernhout (11 jaar), Lisa Schalen (8 jaar) en Elisa Abrahams (10 jaar) nemen het stokje het komende seizoen over van de aftredende Kidspresidenten.
Tamboer Kidspresident
De nieuwe Kidspresidenten zullen het komende theaterseizoen alles over het reilen en zeilen in een theater ontdekken. Samen met hun klas krijgen ze een rondleiding achter de schermen. De Kidspresidenten zijn zelf aanwezig bij kindervoorstellingen, waarbij ze mogen helpen met kaartcontrole, een speciaal gereserveerde stoel in de zaal hebben en na afloop een recensie mogen schrijven.
Oktobermaand Kindermaand
De Tamboer organiseert al vele jaren met groot succes de Jeugdtheaterdag op de laatste zondag van Oktober Kindermaand. De Jeugdtheaterdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Vrienden van De Tamboer. Foto:  André Weima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen