feestelijk afscheid juf Jacqueline Eggink-Viallé

Hoogeveen – ”Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest op diverse Montessorischolen in Amsterdam, Arnhem en de laatste 28 jaar op de Montessorischool in Hoogeveen, heb ik het besluit genomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging.” 
Met bovenstaande woorden heeft juf Jacqueline Eggink-Viallé haar afscheid van de 1e Hoogeveense Montessorischool, aan leerlingen en ouders kenbaar gemaakt.

Deze speciale juf verdient natuurlijk ook een heel speciaal afscheid! Samen met de kinderen werd er een feestelijk programma in elkaar gezet om juf Jacqueline in het zonnetje te zetten.
Er werd namelijk een heuse modeshow gepresenteerd aan juf Jacqueline. Zij is naast haar werkzaamheden in het onderwijs ook als styliste werkzaam. De kleuters toonden met veel trots hun zelfgemaakte stropdassen op de catwalk en groep 3/4 had wel heel speciale t-shirts gemaakt om te showen! Groep 5/6 toonden met veel flair & charme de meest geweldige hoeden en groep 6/7 had mysterieuze maskers gemaakt. Toen kwam groep 7/8, de eigen klas van juf Jacqueline, aan de beurt. Die hadden wel hele hippe rokken gemaakt om de catwalk mee onveilig te maken. En als extra verrassing….kwam meester Peter ook nog zijn gekke kledingcreatie tonen!
De presentatie en aankleding was geheel in handen van de kinderen uit de bovenbouw. Dit vraagt een goede betrokkenheid en samenwerking van kinderen, wat ook heel mooi past binnen het Montessorionderwijs.
Leerlingen, ouders en leerkrachten kunnen met trots terugkijken op een mooi en gezellig afscheid van onze zeer gewaardeerde collega juf Jacqueline Eggink-Vialle!