Algemeen

Help het gebroken gezin van Djamilla aan rust

Hoogeveen – Bij ons op de redactie kwam de oproep binnen tot een doneeractie. A. Bisschop leeft zo enorm mee met de familie dat ze een actie heeft opgezet. Help deze getroffen familie aan rust. Het leed dat door een ander is aangedaan is met geen pen te omschrijven. Met deze actie hoopt ze de familie die achterblijft even er tussen uit te kunnen laten gaan. 

Gebroken gezin verdient ontspanning

Het gezien maakte een half jaar geleden een van de ergste dingen in hun leven mee. Hun 12-jarige dochter Djamilla werd door iemand die ze dachten te vertrouwen vermoord. In mei komt de zaak voor de rechtbank en zal er een uitspraak plaatsvinden.

Maar intussen zijn de harten van deze familie gebroken, gebroken door verdriet en het gemis van Djamilla. Ze zijn hun kind en of zusje verloren. De spanning van de rechtszaak eist ook zijn tol. Het wordt te veel, de emoties worden te veel en breekt de familie langzaam op.

Hieruit volgde een initiatief voor een vakantie, zodat na de rechtszaak een mogelijkheid word geboden om te ontspannen, uit te rusten en bij te komen. Mevrouw Bisschop hoopt dat ze met deze vakantie kunnen uitrusten en weer energie op te kunnen doen. En samen als gezin weer wat plezier in het leven te krijgen.

Wilt u helpen ? Klik op deze link om een donatie te doen.

In liefdevolle herinnering Djamilla Marissen.

Geld inzamelen | Help een gebroken gezin aan even wat rust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen