Sport

Nieuwe trainer voor dames senioren Kwiek

Met ingang van het nieuwe handbalseizoen neemt Patrick Tiesing het trainers stokje over van Bert Popping. Bert heeft de afgelopen 4 jaar de dames senioren van Kwiek, na volle tevredenheid, mogen trainen en coachen.   Bert zal wel aan Kwiek verbonden blijven als beach handbaltrainer tijdens de zomermaanden.

Met de, 27-jarige docent LO en Trainingskundige, Patrick Tiesing, heeft Kwiek een jonge en ervaren trainer kunnen contracteren voor de komende jaren. Met het overhandigen van een Kwiek trui, door bestuurder Agnes Bodegraven, wordt de samenwerking bevestigd.

Na 3 jaar als trainer van H.v. Borger in de 1e klasse afdeling werkzaam geweest te zijn gaat Patrick aan de slag met de dames van Kwiek in dezelfde 1e klasse. Aan ambities heeft Patrick geen gebrek. Zo hoog mogelijk eindigen in de 1e klasse en indien mogelijk zelfs promoveren naar een hoger niveau.

Met deze nieuwe aanstelling hoopt Kwiek, uit de regio, ook nieuwe talenten binnen te kunnen halen, voor de dames selectie. Patrick zal zijn werkzaamheden starten eind augustus 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen