Hollandscheveld geeft niet thuis tegen SCN

Voor vv Hollandscheveld mag de competitie snel ten einde zijn zodat men zich, hopelijk, kan richten op de nacompetitie voor promotie. Hoe gek het ook klinkt Hollandscheveld kan nog steeds promoveren naar de 3e klasse via het toetje van de competitie.

Echter wie afgelopen zaterdag op ‘de Oosthoek’ was kwam al snel tot de conclusie dat Hollandscheveld het na de winterstop helemaal kwijt is.

Slechts één overwinning en maar twee gelijke spelen kunnen de mannen van trainer Koning bijschrijven op hun conto en zie daar het verval op de ranglijst.

Normaal gesproken staan wedstrijden tegen SCN altijd bol van vechtlust van strijd om iedere bal aan twee kanten, maar afgelopen zaterdag was er slechts één team wat aansprak mocht maken op de punten en dat waren de gasten uit Nieuwlande.

Binnen elf minuten had SCN de thuisploeg op een schier onoverbrugbare achterstand gezet.

Via de razendsnelle Veldhuis, tweemaal, en Kuiper tilde SCN de score naar 0-3.

Hollandscheveld stelde hier bitter weinig tegenover.

Na rust een zelfde spelbeeld. SCN bleef de bovenliggende ploeg en Hollandscheveld had het bij zonder lastig. Wederom was het SCN die via Marissen zette de 0-4 op het bord voordat Dekker wat terug deed voor Hollandscheveld.

Het slotakkoord was echter weer voor de gasten en het was Kuiper die zijn tweede van de middag maakte en de eindstand van 1-5 op het bord liet zetten.

Voor de spelers en staf van Hollandscheveld zit er niets anders op dan de rug te rechten en de trouwe supporters in de komende vier wedstrijden te geven waarvoor ze naar het voetbalveld komen.

Wil men met een goed gevoel een eventuele nacompetitie om promotie starten dan zullen er simpelweg overwinningen behaald moeten worden, te beginnen in Wildervank aankomende zaterdag.