Algemeen

Heeft Hoogeveen ook al een eigen ”afwerkplek”?

Hoogeveen  –  Het lijkt er op dat de parkeerplaats bij het station een geliefde plek is geworden voor hartstochtelijke avontuurtjes. En dat is iets wat natuurlijk vaker en overal gebeurt. Over het algemeen worden voorbehoedsmiddelen dan netjes opgeruimd zodat een ander er geen last van heeft.

Maar als je terug komt na een dag werken bij je auto en je vindt op je autoruit een volgespoten condoom op je ruit denk je : Dit kan alleen maar in Hoogeveen. Maar goed, de wasstraat had er die dag een klant extra bij.

Er waren ook videobeelden binnen gekomen van de productie in de mail, maar dat laten we maar als privé beschouwen en (nog) niet publiceren.

2 gedachten over “Heeft Hoogeveen ook al een eigen ”afwerkplek”?

  • Tja Hoogeveen staat wel om meer dingen bekend die niet door de beugel kunnen maar waarvoor de lokale politiek de andere kant op kijkt. Straks met de coffee shop komen er alleen maar meer problemen bij door mensen die verslaafd gaan raken omdat er dan zo makkelijk aan te komen is en men niet wil onderdoen voor andere onzekere vrienden

    • Hahaha, nu zonder coffeeshop kunnen ze er niet aankomen?!? En waar staat Hoogeveen nog meer bekend om dan (wat schijnbaar niet door de beugel kan)?

Geef een reactie