Amusement

Maand van de Amateurkunst Hoogeveen

In juni 2024 organiseert MMT-producties Hoogeveen voor het eerst de Maand van de Amateurkunst in de gemeente Hoogeveen. In juni 2024 gaan ze alle culturele verenigingen, groepen en culturele ZZP-ers in de spotlights zetten onder de titel: IK TOON!

Koren, muziekverenigingen, theater- en dansgroepen, beeldende- en mediakunstenaars maar ook culturele ZZP-ers worden opgeroepen  om aan dit, voor Hoogeveen, nieuwe evenement mee te doen.

De gemeente Hoogeveen en Binnenstad Hoogeveen zijn inmiddels enthousiast over het nieuwe idee en willen graag meewerken.

Op maandag 12 februari van 17.00 tot 18.00 uur organiseert MMT-producties Hoogeveen in de foyer van Theater De Tamboer Hoogeveen een informatiemoment over de Maand van de Amateurkunst. (Inloop vanaf 16.45 uur)

Tijdens deze bijeenkomst willen ze besturen van verenigingen, groepen maar ook de culturele ZZP-ers graag informeren over hoe ‘De Maand van de Amateurkunst’ eruit gaat zien  en hoe iedereen mee kan doen. Daarnaast hoopt de organisatie dat ook onder de verenigingen nog heel veel leuke en mooie aanvullende ideeën zijn.

Opgeven voor 12 februari kan middels een mailtje naar info@mmtproductieshoogeveen.nl .
Ook besturen of ZZp-ers die niet aanwezig kunnen zijn op 12 februari maar wel geïnteresseerd zijn om mee te doen aan de Maand van de Amateurkunst kunnen zich melden via dit emailadres. De organisatie neemt dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen