Foto; Mathias Molema
Amusement

Jildou zingt in Klein Paradiso

Zaterdagavond 13 april 20:00 zingt Jildou Silke Bakker uit Hoogeveen in Klein Paradiso, Echten. Jildou uitte al vanaf dat ze een klein meisje was haar gedachten in de vorm van gedichten, verhaaltjes en liedjes.

Jildou schrijft en zingt over verhalen en onderwerpen die dieper liggen. Zo schreef zij tijdens haar studie o.a. bijvoorbeeld het  elektronisch en conceptuele lied “De Vloed” over dementie, een stuk voor strijkkwartet geïnspireerd op tinnitus (oorsuizen) en een song geïnspireerd op het overlijden van George Floyd in 2020.

Momenteel concentreert Jildou zich op haar carrière als songwriter en het schrijven voor en met andere artiesten. Daarnaast maakt en treedt zij ook nog op met haar eigen liedjes als artiest. De artiest “Jildou” betekent: luistermuziek, singersongwriter liedjes met een pop/kleinkunst geluid, pure eerlijke kwetsbare teksten, een gevoelige stem en de nooit te missen akoestische gitaar. Haar inspiratie is het leven en de betekenis erachter. Zij is te vinden in  kerkdiensten, op feesten, in huiskamers, op bruiloften, bij radiostations en op festivals, waar ze steeds weer streeft naar het raken van harten. Wanneer u erbij wil zijn kunt u een stoel reserveren via info@delibre.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen