Bork stelt slooplocatie voormalig Menso Alting College (MAC) open

Hoogeveen – Heeft u altijd al eens rond willen kijken op een slooplocatie? Bent u benieuwd wat er gebeurt met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? En wist u dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche volop interessante carrièremogelijkheden biedt? Kom op 22 september 2018 – Demolition Day – naar het voormalige Menso Alting College (MAC). U kunt dan met eigen ogen zien dat slopen en asbest verwijderen een prachtig vak is!

Demolition Day Bork is één van de aangesloten partijen van branchevereniging Veras die een slooplocatie openstelt. Op Demolition Day willen de sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven laten zien in wat voor geweldige branche ze werkzaam zijn en hoe trots ze zijn op het mooie vak. Verschillende functies in het slopersvak en de carrièremogelijkheden worden onder de aandacht gebracht. Wist u dat er bijvoorbeeld een MBO Opleiding slopen is? Daarnaast is het de bedoeling om te laten zien dat we een bijzondere en interessante rol hebben als grondstoffenleverancier voor de circulaire economie. Wat gebeurt er met de materialen die vrijkomen tijdens sloopwerkzaamheden? U komt het allemaal te weten op Demolition Day.

Demolition Day is leuk en interessant voor iedereen! Iedereen is welkom! Tussen 10.00 en 16.00 uur openen we de deuren. Om 10.00 uur zal wethouder Erik Giethoorn samen met Jan Bork de opening van de dag verzorgen. De heren van praatjes en plaatjes horen gedurende de dag graag uw herinneringen aan de schooltijd en draaien op verzoek het mooiste plaatje dat daarbij hoort. Tot slot krijgen alle bezoekers een heerlijke sloopkogel (oliebol) aangeboden.

Kom op de fiets of ga met de oude Amerikaanse schoolbus Wij verwachten veel bezoekers en er is nauwelijks parkeerplaats rond het oude MAC. We vragen u daarom om per fiets te komen of de auto te parkeren aan de Terpweg 1 in Hoogeveen. Op deze parkeerplaats staat een oude Amerikaanse schoolbus klaar die u naar het oude MAC brengt.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord