Amusement

Kerst- en Winterbieren Festival 2023 volledig uitverkocht

Hoogeveen – Het Kerst en Winterbieren Festival was ook in 2023 een waar succes. De tenten zaten afgeladen vol en de toegangskaarten waren allemaal uitverkocht. Hetgeen voor de organisatie weer een succesvolle editie mag worden genoemd en waar met trots op kan worden terug gekeken. 

Het concept van het bierfestival is dat je als bezoeker nieuwe en onbekende biertjes kunt proeven. Maar om bij de stands te komen die het bier schonken was soms een ware uitdaging. Waar de eerste tent nog redelijk rustig was en het heerlijk vertoeven was met de Band By Accident, was het in de tweede tent soms behoorlijk doorduwen.

Er waren maar liefst 14 brouwers op het festival aanwezig uit alle streken van het land. Bij de 14 brouwers had je de keuze om maar liefst 1 van de 89 verschillende biertjes te proeven. Bij binnenkomst kreeg je een glas met daarin 2 muntjes. In de tent kon je op twee plaatsen nieuwe muntjes halen. Tijdens het proeven was er ook diverse versnaperingen zoals wraps, broodje frikandel of hamburger en droge worst te verkrijgen. Naast de 89 speciale biertjes waren er aan de eigen bar van het festival nog 8 bieren te verkrijgen.

De drukte beviel niet iedereen even goed. Sommige bezoekers haakten hierdoor al eerder af en gingen de stad weer in waar het ook druk was met de kerstmarkt en lichtfestival. De meesten zochten de rust op in de eerste tent of gingen lekker rondom of tussen de twee tenten staan.

Foto’s: GD Fotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen