Fieten Olie
Amusement

Fotoalbum: Leerzame Open Bedrijvendag verliep succesvol

Hoogeveen – Op 4 november was het weer zover: Open Bedrijvendag in Hoogeveen! Een dag waarop veel bedrijven hun panden openstellen en laten zien hoe zij te werk gaan. Voor bezoekers erg leerzaam en een leuke mogelijkheid om verschillende branches te leren kennen. Onze vrijwilligers gingen deze dag naar Treant ziekenhuis Bethesda en naar Fieten Olie.

In ziekenhuis Bethesda werden diverse kamers opengesteld waar medewerkers hun liefde voor het vak uitlegden. Een unieke kijk op de zorg waarbij ook de spoedeisende hulp en de kinderafdeling werd belicht. Zo konden bezoekers met een echoapparaat in een aquarium kijken, waren er filmpjes te bekijken en kreeg men uitleg over diverse materialen die gebruikt worden in het ziekenhuis. Een leerzame en interessante rondleiding, aldus vele bezoekers die het ziekenhuis van binnen bekeken op deze Open bedrijvendag.

Ook Fieten Olie trok veel materiaal uit de kast om hun werk uit te lichten. Zo stond er een springkussen voor de kleintjes en werd er gezorgd voor een goede catering voor bezoekers. In de loods en buiten op het terrein werden allerlei vrachtwagens tentoongesteld en kreeg met een rondleiding door het pand van Fieten Olie.

Natuurlijk zijn dit slechts twee voorbeelden van bedrijven tijdens de Open Bedrijvendag en was er in Hoogeveen nog veel meer te zien, te beleven en te leren. Ben jij bij een ander bedrijf geweest of heb je bij een ander bedrijf gewerkt tijdens deze dag? Stuur de foto’s naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl en laat ons weten waar je geweest bent en wat je er van vond! Dan voegen wij jou foto’s graag toe aan het bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen