Algemeen

Toenemende negatieve en soms agressieve reacties reden om te stoppen met 112 Hoogeveen

112hoogeveen is afgelopen vrijdag 8 december 2023 geheel gestopt. Zo staat te lezen op de site. Reden zijn de toegenomen agressie op straat, maar vooral ook van de zogenaamde toetsenbordridders. De initiatiefnemer van de site is iemand die alle regels in acht nam op gebied van respect en privacy en bij calamiteiten de regels opvolgde van de hulpverleners ter plaatse en in bezit was van de juiste documenten. 
Ook al laten kijkcijfers  zien dat mensen geïnteresseerd zijn waar die sirenes nu heen gaan, de agressie die steeds erger is geworden heeft doen besluiten om te stoppen met de berichtgeving. Dit betekend wel dat hierdoor steeds meer moet worden afgegaan op persberichten vanuit de politie, als die vrij gegeven worden. De sitebeheerder laat het volgende dan ook weten:
Beste bezoeker, na 15½ jaar hebben we besloten om met onze website en facebookpagina over 112 nieuws, te stoppen. De tegenwoordige houding naar de media, de toenemende negatieve en soms agressieve reacties waarmee wij steeds vaker worden geconfronteerd, heeft ons tot deze beslissing gebracht.
Wij bedanken onze trouwe tipgevers en volgers, die ons al die jaren hebben gemotiveerd, en wensen iedereen vrolijke feestdagen en een gezond nieuwjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen