Algemeen

Nieuwe sokken voor de jeugd van HHV! Stop geld in de “oude sok” voor KIKA

Wij zijn Inge Pol en Roelien Koopman, samen houder van kinderdagverblijf Het Vlinderveld in Hollandscheveld. Onze eigen dochters spelen met veel plezier korfbal bij HHV. Ook hebben wij verschillende kinderen op de BSO die na een BSO dag ’s avonds lekker naar het korfbalveld gaan om te sporten. Zaterdags staan wij dan aan de kant als supporter en elke keer opnieuw zien we de verschillende sokken. Lang, kort, wit, zwart, gestipt…

Iedereen heeft een mooi wedstrijdtenue alleen missen daar nog bijhorende sokken bij.

Wij willen dan ook graag voor het nieuwe veldseizoen begint de sokken namens Het Vlinderveld sponsoren, zodat het nieuwe veldseizoen kan beginnen met een compleet wedstrijdtenue. Het lijkt ons dan ook erg leuk en nuttig om namens Kinderdagverblijf Het Vlinderveld het HHV jeugd tenue compleet te maken met nieuwe sokken!

 

Het klinkt allemaal heel normaal zaterdags kijken bij de korfbalwedstrijd van je kind maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo. Helaas zijn ook veel kinderen ernstig ziek en moeten daardoor,   Verjaardagsfeestjes, schooldagen en sport missen. Iets wat ieder kind gewoon nodig is, en wat bij een kinderleventje hoort te zijn. Wij willen van Het Vlinderveld vragen om je “oude sok” niet zomaar weg te gooien, maar willen vragen aan je ouders, familieleden of ze misschien wat geld willen stoppen in de sok voor de zieke kinderen.

Als leden van HHV willen wij dan al het geld verzamelen en doneren aan KIKA. Zodat wij kunnen bijdragen aan een glimlach op het gezicht van een kind.

Om de genezingskans op kinderkanker te verhogen, is er veel kostbaar onderzoek nodig. Daarnaast krijgen kinderen met kanker vaak een erg zware behandeling. Hierdoor kunnen ze veel last krijgen van bijwerkingen en ze kunnen hier zelfs de rest van hun leven last van houden. Kika steunt daarom onderzoek naar betere medicijnen , behandelingen en een betere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Dankzij de hulp van de leden van HHV en Het vlinderveld zijn de sporters van HHV in bezit van nieuwe sokken en hebben Roelien en Inge het mooie bedrag van ruim 800 euro kunnen overmaken aan KIKA

 

Ontzettend bedankt voor jullie hulp!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen