112/Misdaad

Getuigen gezocht m.b.t. mishandeling Alteveerstraat

Hoogeveen – Op vrijdag 24 november omstreeks 10:45-10:55 uur aan de Alteveerstraat gedroegen een onbekende man en vrouw zich zeer agressief en hebben vervolgens iemand mishandelt. Het slachtoffer wil graag getuigen oproepen om zich te melden bij de Politie.

De onbekende man en vrouw liepen omstreeks 10:45 uur-10:55 uur aan de Alteveerstraat ter hoogte van Tandprothetische Praktijk Liefers en Hubo Harke en waren verbaal agressief. De vrouw heeft iemand geslagen en deze persoon is nu op zoek naar getuigen van de mishandeling. De man en vrouw liepen samen vanuit de Alteveerstraat rechts de Piet Heinstraat op langs kapper Katy richting de parkeerplaats bij de Lidl.

De vrouw is ong. 1.65m, weegt rond de 75-80kg, ong. 24 jaar, donker bruin haar tot op de schouders. De man is ong. 1,70m, ongeveer 26-27 jaar, donker opgeschoren haar en een rossig rood baardje. Beide zijn mogelijk van buitenlandse afkomst.

Heeft u iets gezien, heeft u de mishandeling op camera of bent u zelf degene die die mishandeling heeft uitgevoerd? Meld u dan alstublieft bij de Politie.

Bericht op Facebook

“Ik ben op zoek naar camerabeelden of getuigen van vrijdag 24 november omstreeks 10:45-10:55 uur, locatie Alteveerstraat t.h.v. de Hubo – Liefers.
Ik ben daar tot 3x toe tegen de grond geslagen door een volslagen onbekende en agressieve vrouw van buitenlandse afkomst. Zij is ong. 1.65m, weegt rond de 75-80kg, ong. 24 jaar, donker bruin haar tot op de schouders. Zij was luid een telefoongesprek aan het voeren, dat ze moest werken anders zou haar k***er uitkering gestopt worden. Er kwam een man met donker opgeschoren haar en een rossig rood baardje bij staan, ook buitenlandse afkomst, ong. 1.70m, ongeveer 26-27 jaar en weegt rond de 70-75 kg. Hij was verbaal agressief.
Er is aangifte gedaan, maar ik heb -naast letsel- ook financiële schade.
Ze wonen vermoedelijk in de studentenwoningen/appartementen waarvan de ingang naast Liefers zit (inham met trap omhoog).
Graag dit bericht delen. Ik hoop dat ze een taakstraf mag krijgen voor dit zinloze geweld.
Bericht graag delen!”

Lees meer op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen