Algemeen

Met kapotte spullen naar het Repair Café

Iets kapot? Dan bent u op zaterdag 28 oktober weer van harte welkom bij Repair Café Hoogeveen. Van elektrische apparaten tot kleding, de vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag om te proberen uw artikel te repareren. Maar geen tv’s, mobieltjes, pc’s, laptops of printers. Door te repareren i.p.v. weg te gooien sparen we het milieu en spaart u natuurlijk ook geld uit. Van 11.00 tot 15.00 uur is het Repair Café in kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

U kunt één schoon artikel meenemen. Heeft u nog iets dat kapot is, dan kunt u zich opnieuw melden bij de gastvrouw van het Repair Café. Bijv. hulp nodig om een lange broek korter te maken? Speld dan s.v.p. de gewenste lengte af of geef het aantal in te korten cm aan. En wilt u zelf garen in de juiste kleur meenemen als u dat heeft, want het Repair Café heeft veel kleuren garen, maar niet alle.

Het Repair Café ontvangt, als u tevreden bent over hulp of advies, graag een bijdrage om naaigerei of  gereedschap wat nog ontbreekt, aan te kunnen schaffen. Graag tot zaterdag de 28ste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen