Algemeen

Natuurbegraafplaats Mepperdennen organiseert inspiratiedag op zondag 2 juni 2024


Als we één ding zeker weten als mensen, is dat we ooit eens zullen overlijden. Gelukkig staan we er niet dagelijks bij stil, maar toch is het geen slecht idee om er alvast eens over na te denken. Weet u al wat uw uitvaartwensen zijn? En zo ja, zijn uw naasten en/of dierbaren hier ook van op de hoogte?

Uw laatste afscheid

Meppen – Natuurbegraafplaats Mepperdennen organiseert op zondag 2 juni een inspiratiedag, tussen 11.00 en 16.00 uur. Tijdens deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Voel, ervaar en ontdek wat zou passen bij úw laatste afscheid. Daarnaast laten we u graag zien hoe natuurbegraven in zijn werk gaat door middel van een uitvaart in scène, geven we graag een rondleiding door ons mooie bos en u kunt natuurlijk ook kennismaken met onze medewerkers in het ontvangsthuis.

Programma
Het programma van de inspiratiedag is als volgt:
11:00 uur – Start inspiratiedag
11.30 uur – Rondleiding ’t Loo
12.00 uur – Lezing ‘bloemen en duurzaamheid’ door Claudia Boon (Miss Tuinboon)
13.00 uur – Rondleiding ’t Wold
13.30 uur – Demonstratie wade vouwen
14.30 uur – Uitvaart in scene, in samenwerking met Axios Dragers
15.00 uur – Lezing ‘Troost in beeld’ door Otto Hadders (Hadders Media)
16.00 uur – Afsluiting inspiratiedag


Inspiratiemarkt

Gedurende de hele dag (tussen 11.00 en 16.00 uur) is er een inspiratiemarkt met verschillende standhouders, het ontvangsthuis is geopend voor een kop koffie of thee met iets lekkers en er is een wandelroute, zodat u een fijne wandeling kunt maken om een indruk te krijgen van het natuurgebied. 
Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. U kunt zich hiervoor aanmelden via: www.natuurbegraafplaatsmepperdennen.nl/inspiratiedag. Dit is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd, zodat er een indicatie is voor het aantal te verwachten personen.

Aankomende evenementen