Friends playing volleyball at the beach
Sport

Bijeen daagt eigen scholen op een sportieve manier uit.

Op maandagavond 10 juli 2023 gaan de openbare scholen van Stichting Bijeen met elkaar de strijd aan tijdens het jaarlijkse Bijeen-Beachvolleybaltoernooi. Maar liefst 16 teams zetten hun beste beentje voor in deze sportieve uitdaging op de volleybalvelden van zwembad de Dolfijn.

De teams zijn samengesteld uit ouders en medewerkers en ook de supporters zullen vanuit verschillende hoeken komen. De wedstrijdleiding heeft zoveel vertrouwen in de sportieve geest van alle spelers dat er zonder scheidsrechters gespeeld gaat worden, uiteraard wel met duidelijke spelregels. De organisatie van het toernooi is in handen van de Vakwerkgroep Bewegingsonderwijs en de telling is in handen van de leerlingen die deelnemen aan de Talentklas Theorie.

De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en zullen naar verwachting rond 21.00 uur eindigen. Natuurlijk worden de winnaars in het zonnetje gezet. Het spelterrein is via het zwembad te bereiken en de toegang is gratis!

Het toernooi is één van de acties die Bijeen voor kinderen en/of ouders en medewerkers onderneemt om invulling te geven aan de begrippen ‘Uitdagend’ en ‘Gezond’.

Iedereen die wil kijken is hartelijk welkom! 

Geef een reactie