Amusement

Miss Montreal komt met haar theaterconcert naar Hoogeveen: voorverkoop start donderdag

De Tamboer heeft de komst van Miss Montreal met haar theaterconcert op zaterdag 14 oktober 2023 naar Hoogeveen bevestigd. Naast zangeres, is Miss Montreal al drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice of Holland. Daarnaast is ze ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds. De kaartverkoop voor Miss Montreal start donderdag 6 april om 12.00 uur via detamboer.nl.

Miss Montreal – Theaterconcert – zaterdag 14 oktober 2023

In het theaterconcert hoort het publiek niet alleen haar fijne liedjes, maar ook persoonlijke verhalen achter de muziek. Nieuw: Miss Montreal schreef voor het eerst Nederlandstalige liedjes. Geniet van een sfeervolle theatershow in De Tamboer.

 

‘Het meisje uit het oosten’ behaalt het ene succes na het andere. Met acht albums en minstens zoveel Top-10 noteringen op zak is ze een gevestigde naam in het Nederlandse muzieklandschap. Ze scoorde hits als Till The Sun Comes Up, A Million Ways, Scared of Love (ft. Wulf) en Hoe (ft. Nielson) en heeft platina en gouden platen op haar naam staan.

 

De Hardenbergse Sanne Hans speelt samen met Michi Schiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist). Het vijftal staat garant voor een sterke live performance en speelt regelmatig festivals als Pinkpop, De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden van Amstel Live plat. Daarnaast organiseert Sanne Hans haar eigen ‘Bierpop’ festival, met headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk.

 

 

Kaarten: www.detamboer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen