Nog kaarten busreis ouderenwerk

Voor de voorjaarsbusreis van de Stichting Ouderenwerk Hoogeveen, op 18 mei zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De reis wordt een leuke trip door delen van Overijssel. In Lemelerveld wordt een bezoek gebracht aan de Royal Music Hall, met onder andere muziek van een wel heel bijzonder orgel.

In Nieuw Heeten is het tijd voor de koffietafel, waarna via een prachtige route Harberinkhoek wordt aangedaan. Daar bevindt zich een bekende paardenmelkerij, een bedrijf dat producten produceert die bewezen bijdragen aan een verbeterde gezondheid.
Na deze beslist interessante excursie wordt de terugreis aangevat. Die gaat vanzelfsprekend via een restaurant voor een afsluitend diner; deze keer is dat in Dalfsen.
Natuurlijk is het programma rolstoel- en rollatorvriendelijk.
Deelnameprijs is 60 Euro, alles inbegrepen. Deelnemers aan andere activiteiten van SOH betalen op vertoning van hun activiteitenkaart 55 Euro. De reis wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het Ouderenwerk.

Wie niet meer mee kan omdat de reis geheel is volgeboekt, kan voorrang krijgen bij de eerstvolgende reis (najaar 2022). In dat geval moet men wel naam en adres even laten noteren.
De laatste kans op kaarten voor deze reis is op vrijdag 13 mei, van 13.00 tot 15.00 uur in Ouderencentrum Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1a; zonodig ook nog op dinsdag 17 mei.
De najaarsreis zal ergens in september plaatsvinden.