Amusement

Busreis Stichting Ouderenwerk op 10 mei

Het is weer aspergetijd en daarom wordt er om 8.45 uur vertrokken naar Nieuw Amsterdam, waar rond 10.00 uur wordt aangekomen bij aspergeboerderij Sandur. Hier is koffie met gebak en aansluitend een film en rondleiding over de aspergeteelt. Bij de lunch is er natuurlijk aspergesoep.

Rond 13.30 uur is jet vertrek naar Gasseltenijeveen voor een bezoek aan boerin Agnes van het bekende programma Boer zoekt vrouw. Bij koffie of thee met cake vertelt Agnes over het bedrijf en haar ervaringen met deelname aan het tv-programma. Ook Agnes’  zelfgemaakte advocaat kan worden geproefd, die er natuurlijk ook te koop is.
Op de terugweg wordt aangelegd in Klijndijk bij buffetrestaurant Thijs en Aafke, waar ieder een eigen diner kan samenstellen door langs het buffet te lopen. Als iedereen voldaan is wordt Hoogeveen weer opgezocht, waar rond 20.00 uur de reis eindigt.
De kosten zijn 65 euro per persoon, alles inbegrepen.
De kaartverkoop begint op 5 april om 13.00 uur in Ouderencentrum Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1a. Daarna zijn de kaartjes te koop op de maandagmiddag tussen 12.30 – 11.30 uur.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: