Algemeen

Opening SjiekSober Wonen a.s. zaterdag 11 maart

Hoogeveen – Zaterdag 11 maart a.s. opent SjiekSober Wonen zijn deuren en we zouden het leuk vinden jullie te verwelkomen onder het genot van een hapje en drankje! We staan voor jullie klaar tussen 11:00 uur en 17:00 uur en bekijk onze unieke landelijke woon- en kledingcollectie!

Tijdens de corona lockdown moest SjiekSober Wonen noodgedwongen de fysieke winkel sluiten en zijn ze online (Instagram) en op afspraak verder gegaan vanuit een pand waar mensen hun meubels en accessoires konden afhalen.

Toch bleef het kriebelen om weer een fysieke winkel te hebben. In alle rust zijn zij op zoek gegaan naar een geschikt pand en toen ze het pand aan het Prins Mauritsplein 38 tegenkwamen, was het eigenlijk binnen een dag geregeld. Qua grootte en locatie was het perfect. De mensen kunnen gratis voor de deur parkeren en doordat het pand niet overdreven groot is, voelt het al snel warm aan. “We zijn aan het klussen gegaan en zijn erg blij met het resultaat! Het voelt goed en er hangt een fijne sfeer!”, aldus de trotse eigenaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen