Amusement

Ruilbeurs historische plaatjes in Het Anker

Hollandscheveld – Op woensdag 23 november van 14.00 -16.00 uur zal in de grote zaal van dorpscentrum ’t  Anker in Hollandscheveld een ruilbeurs worden gehouden voor de plaatjes uit het album ‘Historisch Hollandscheveld en omstreken.’

Hoewel er op de sociale media al heel veel wordt geruild wil de plaatselijke Plussupermarkt iedereen de gelegenheid geven om het album te vullen met de nog ontbrekende plaatjes. Op die middag kunt u dubbele plaatjes inleveren en uw ontbrekende plaatjes zoeken. Wie dubbele plaatjes heeft mag die de komende week (graag in een envelop) ook al in de brievenbus van het Anker gooien.

Vrijwilligers zullen deze kaartjes dan alvast gaan sorteren. U kunt op de middag zelf ook uw dubbele plaatjes meenemen, maar dan moet u ze wel zèlf nog op de juiste tafels leggen.  Tijdens deze middag zal er een koffiehoek ingericht worden zodat u onder het genot van een kopje koffie en een koekje, aangeboden door de organiserende supermarkt, nog even gezellig kunt blijven nakaarten. Hopelijk heeft iedereen na deze middag zijn of haar album compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen