CANADEES CIRCUSGEZELSCHAP FLIP FRABRIQUE SPEELT BLIZZARD

CANADEES CIRCUSGEZELSCHAP FLIP FRABRIQUE SPEELT BLIZZARD

Slechts vijf keer te zien in de Nederlandse theaters

Blizzard is de stormachtige droomwereld van het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met dans en acrobatiek word je meegenomen in een magisch winterwonderland. Met Blizzard nodigt het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique je uit voor een gekke, poëtische reis dwars door de winter. De zeven acrobaten en één muzikant maken van de winterse storm een heus spektakel. Na het succes van shows als Attrape-moi, FLiP in Berlin en Transit, is de laatste show Blizzard nu slechts vijf keer in Nederland te zien. Zaterdag 29 oktober is Blizzard te zien in Theater De Tamboer.

Over Blizzard
Wat als de winter alles overneemt? Niet alleen buiten, de straten en het landschap, maar ook binnen. In je huis, in je slaapkamer, onder je kleren, en zelfs rechtstreeks in je hart. Alles, maar dan ook alles, begraven onder een dikke laag sneeuw. Compleet uitgewist, de tijd bevroren door de noorderwind.
Zou het een catastrofe zijn? Of juist een kans om opnieuw te beginnen, om onze fouten te herstellen? Welkom in deze nieuwe, lege bladzijde in de vorm van een sneeuwstorm. Met jongleerballen die eruit zien als sneeuwballen en blaasmachines die sneeuw spuiten. De acrobaten dwarrelen als sneeuwvlokken rond, begeleid door een grote variëteit aan muziek.

FLIP Fabrique
Vanuit vriendschap en dromen ontstond in 2011 het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met vrolijke, speelse shows, adembenemende, elegante optredens en een hoge kwaliteit weten de Canadezen wereldwijd te verwonderen. FLIP Fabrique staat bekend om haar frisse, vernieuwende aanpak in het circus, waarmee ze het publiek altijd weer weten te overtuigen. Ze werkten al samen met het prestigieuze Cirque Du Soleil en Cirque Éloize en waren op veel internationale circusfestivals te zien.

Meer informatie en kaartverkoop
Blizzard is zaterdag 29 oktober 2022 om 20.00 uur te zien in Theater de Tamboer. Toegang is € 29,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl. Telefonisch reserveren kan woensdag tot en met vrijdag van 15.00 uur 17.00 uur via telefoonnummer 0528 – 280 180.

Foto: Emmanuel Burriel

Geef een reactie