Algemeen

Eerste busreizen van de Stichting Ouderenwerk Hoogeveen (SOH) staan in de planning

Eindelijk kan en mag het dan weer, samen op stap. Dat betekent dat de populaire busreizen van de Stichting Ouderenwerk Hoogeveen (SOH) ook weer kunnen.
De voorjaarsreis staat inmiddels gepland: Op 18 mei wordt een leuke trip gemaakt door delen van Overijssel. In Lemelerveld wordt een bezoek gebracht aan de Royal Music Hall, met onder andere muziek van een wel heel bijzonder kerkorgel.

In Nieuw Heeten is het tijd voor de koffietafel, waarna er via een prachtige route Harberinkhoek wordt aangedaan. Daar bevindt zich een bekende paardenmelkerij, een bedrijf dat producten produceert die bewezen bijdragen aan een verbeterde gezondheid.
Na deze beslist interessante excursie wordt de terugreis aangevat. Die gaat vanzelfsprekend via een restaurant voor een afsluitend diner; deze keer is dat in Dalfsen.
Natuurlijk is het programma rolstoel- en rollatorvriendelijk.
Deelnameprijs is 60 Euro, alles inbegrepen. Deelnemers aan andere activiteiten van SOH betalen op vertoning van hun activiteitenkaart 55 Euro. De reis wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het Ouderenwerk.

Wie niet meer mee kan omdat de reis geheel is volgeboekt, kan voorrang krijgen bij de eerstvolgende reis (najaar 2022). In dat geval moet men wel naam en adres even laten noteren.
De kaartverkoop is op dinsdagen 3 en 10 mei, van 13.00 tot 15.00 uur in Ouderencentrum Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1a.
De najaarsreis zal ergens in september plaatsvinden.

Geef een reactie