Grote publiekstrekker stopt er mee: Einde “Het Meer van Galilea” na tien jaar

In het afgelopen decennium is het evangelisch evenement “Het Meer van Galilea” uitgegroeid tot een begrip in onze regio en ver daarbuiten. Desondanks heeft stichting Burning Heart, als initiatief nemers, besloten het bij tien rijk gezegende edities te laten.

Het besluit om na tien jaar te stoppen gaat gepaard met een tweeslachtig gevoel. Maar de organisatie kan dankbaar vaststellen dat dit evenement z’n doel ruimschoots heeft bereikt. Het evangelie van Jezus Christus vrijblijvend en zonder drempels aan bieden aan ieder die het horen wil. Duizenden mensen bleken nieuwsgierig naar deze boodschap en de motivatie van honderden vrijwilligers om dit jaarlijkse evenement te organiseren.

Hierbij willen wij iedereen die door de jaren heen en op welke wijze dan ook heeft meegeholpen, bedanken voor hun onuitputtelijke enthousiasme en inzet. Mensen met diverse achtergronden en zelfs verschillende overtuigingen, werkten saamhorig aan hetzelfde doel. Soms zelfs onder barre (weers)omstandigheden en met beperkte middelen. Als dat op zichzelf al geen wonder is…….?!

Dit evenement had niet georganiseerd kunnen worden zonder de vele sponsors. Hun bijdragen hebben dit door de jaren heen mogelijk gemaakt. Dat ging overigens niet alleen om financiële bijdragen, maar ook om goederen en materialen. Soms werden zelfs stukken ter beschikking gesteld met een grote emotionele waarde voor diegenen die het geschonken hebben. Al deze mensen willen we hartelijk bedanken voor hun ondersteuning. Hartverwarmend!

Alle prachtige en imposante decorstukken, welke nu nog op diverse locaties zijn opgeslagen, zullen te koop worden aangeboden. Een indrukwekkend overzicht hiervan is te vinden op onze website http://www.meervangalilea.nl. Onze hoop is dat het een passende nieuwe bestemming mag krijgen.

Stichting Burning Heart blijft voortbestaan en hoopt haar Grote opdracht via andere wegen te vervolgen. Graag ontmoeten wij u daar!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord