Familie Lorenzo bedankt iedereen voor massale steun

Dalerpeel – De Familie van Lorenzo bedankt iedereen op hun Facebookpagina voor de vele kaartjes die de zieke 9 jarige jongen heeft mogen ontvangen. De familie is ontroerd door de vele aandacht die Lorenzo en zijn broertje Keano krijgen. 

Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie (all) na veel chemokuren en ups en downs ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken. 5 juli 2017 werd ook een stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Hier heeft Lorenzo de ergste vorm van (in zijn hoofd) Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechts zijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.

Niet alleen maar kaartjes worden door de Post NL met grote getallen naar binnen gebracht. Ook complete verwenschalen met versnaperingen en lekkernijen zijn al aan de deur gebracht. Ook t-shirts met speciale teksten en schalen Vitaminies van de Lid-l zijn leuk versierd en worden er afgeleverd.

Op 13 januari deden wij net als vele andere website’s en Facebookpagina’s een oproep op onze site  om Lorenzo te steunen en hem een kaartje te sturen voor zijn verjaardag.  Heeft u dit bericht destijds gemist en wilt u alsnog wat voor Lorenzo betekenen. Kunt u alsnog een kaartje sturen naar :
Lorenzo Snippe
Prinses Wilhelminastraat 22
7753 TM Dalerpeel