Bart Smid nog een jaar bij SCN

NIEUWLANDE – Het bestuur van SCN en hoofdtrainer Bart Smid  hebben het contact met één seizoen verlengd.

 Na een seizoen waarin bijna niet is gevoetbald zijn we na de zomerstop vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen. We zijn nog niet af van corona en vanwege aangescherpte maatregelen is de competitie voor ons eerste sinds enkele weken weer stil komen te liggen. We gaan nu de winterstop en we hopen weer van de start te gaan met de eerste wedstrijd op zaterdag 22 januari 2022.

 

Een blik op de ranglijst geeft te zien dat na 7 gespeelde wedstrijden SCN 1 op een 6e plaats staat. Enkele teams hebben één of meer wedstrijden gespeeld en het verschil is klein in punten. Mooie uitdaging om mee te strijden om de bovenste plaatsen in de 4e klasse D.

En voor wie dat ook een uitdaging is, is hoofdtrainer Bart Smid. In het gesprek wat er is geweest met het bestuur geeft Bart aan het nog steeds goed naar de zin te hebben bij SCN en ziet nog wel progressie in de groep. Vanuit het bestuur zijn we ook zeer tevreden met de samenwerking en ook zijn betrokkenheid bij de vereniging. We waren er dan al snel uit en het contract is met één seizoen verlengd. Dat betekent dat Bart het seizoen van 2022-2023 voor zijn 3e periode aan het roer van SCN 1 zal staan.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord