Algemeen

Wees welkom bij ons Open Huis en ontdek onze duurzaam en circulair verbouwde schoo

Hoe denk jij na over de toekomst? Deze vraag is relevanter dan ooit. Wereldwijd verzamelen alle knappe koppen zich om na te denken over de gevolgen van klimaatverandering. Bij het Alfa-college geven we het antwoord in de praktijk en we nodigen jou uit om kennis te maken met onze aanpak.

Hoe ziet onze aanpak eruit? Iedereen die bij het Alfa-college over de drempel stapt, wordt onderdeel van een duurzame toekomst. Van onze volledig circulair verbouwde school tot ons lesmateriaal, van ons gedachtegoed tot onze aanpak, een bestendige toekomst voor mens en klimaat staat centraal.

Kom ook onze moderne toekomstbestendige school ontdekken.

Je bent van harte welkom bij ons Open Huis. Tijdens een rondleiding kom je meer te weten over onze circulair verbouwde school. Onze studenten laten je graag zien aan welke projecten zij werken en hoe zij duurzaamheid in de praktijk brengen. Benieuwd hoe bijvoorbeeld onze kappers in opleiding omgaan met duurzaamheid? Of onze studenten die een bakkersopleiding volgen? Ze laten het je graag zien in de praktijk.

Donderdag 30 september Open Huis voor belangstellenden

Er worden vanaf 15.00 uur rondleidingen gegeven door het hele gebouw.

Conform de coronamaatregelen vragen wij je om van te voren een tijdslot te reserveren. Toegang is mogelijk met een coronatoegangsbewijs.
Aanmelden kan via www.alfa-college.nl/openhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen