Gezondheid

Versoepeling coronamaatregelen ouderenzorg bij Treant

Vanaf 28 april worden de coronamaatregelen voor bewoners en cliënten van onze locaties voor wonen en zorg verder versoepeld. Bewoners en cliënten die op onze woonzorglocaties verblijven, kunnen weer gezamenlijk eten in het restaurant op de locatie. Ook wordt het toezicht bij de ingang van de locaties versoepeld.

Gezamenlijk eten in het restaurant

Bewoners en cliënten die op onze woonzorglocaties verblijven, zijn vanaf 28 april welkom voor een gezamenlijke warme maaltijd in de restaurants op de locaties. Voorzichtigheid blijft noodzakelijk en daarom gelden er voorwaarden om het restaurantbezoek veilig te laten verlopen.

Deze versoepeling geldt helaas nog niet voor cliënten die zelfstandig wonen en thuiszorg van Treant ontvangen, en niet voor bezoekers.

Versoepeling deurtoezicht

Per 28 april versoepelen we ook het toezicht bij de deur van onze woonzorglocaties. We zien dat bezoekers zich bij binnenkomst goed houden aan de maatregelen. Daarom stoppen we met het stellen van een aantal gezondheidsvragen bij de ingang. Wel blijven we ons houden aan de basismaatregelen.

Voor versoepelingen van de coronamaatregelen kijkt Treant steeds naar wat er verantwoord is. En naar wat belangrijk is voor bewoners en cliënten. We zijn blij dat we bewoners en cliënten gezelligheid kunnen bieden tijdens de gezamenlijke maaltijd in de restaurants.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: