Gouden huwelijk voor Herman & Annie de dag voor kerst

Hoogeveen –  Eigenlijk was het de bedoeling voor Herman van der Veen en Annie van der Veen – Prins uit Hoogeveen hun gouden huwelijk anders te vieren. Maar met de huidige maatregel zal het grote feest later plaats vinden. Ondanks dit hebben ze 24 december toch nog genoten van hun dag.

Op 24 december 1970 gaven ze elkaar het jawoord in Hoogeveen.  En wat eigenlijk ieder bruidspaar wil die trouwen net voor kerst: het begon te sneeuwen toen ze in het Spaarbankbos hun foto’s maakten.
Annie heeft altijd bij Philips gewerkt, zo’n beetje tot de fabriek dicht ging en kreeg ontslag. Annie heeft als hobby veel achter de naaimachine gehad en doet dit nog af en toe. Maar nu mag ze graag knutselen, zoals kaartjes maken enz. met de hulp van een stansmachine.
Herman heeft vroeger bij Ruma rubber gewerkt totdat hij om lichamelijke redenen zijn werk niet meer kon doen. Daarnaast was Herman  vrijwilliger bij het Rode Kruis in Hoogeveen en vrijwilliger op het TT Circuit in Assen tot 2018 als EHBO’er. Een gezamenlijke hobby, en die ze met veel liefde doen, is op hun twee kleinkinderen Jocelynn (27-06-2014) en Chayenn
Hun enigste kind Joanie is geboren te Hoogeveen op 1985 . Het gezin woonde in de wijk Krakeel waarna Herman & Annie in 1995/1996 verhuisd zijn naar Plan Aardenburg en sinds 2012 wonen ze in het Atrium in Hoogeveen. Annie haar ouders woonden daar ook, Mede daardoor was ze dichter in de buurt was en kon helpen waar nodig.

Geef een reactie