voorbereidingen Sport- en Cultuurkamp gaan vooralsnog gewoon door

Hoogeveen – Het Sport- en Cultuurkamp staat weer bijna voor de deur. Ga jij deze zomer, om bepaalde redenen, niet op vakantie? Meld je dan aan voor het Sport- en Cultuurkamp 2020!
Dit jaar vindt het kamp plaats van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus.
Vanwege de huidige corona maatregelen zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Wij zijn positief en gaan op dit moment verder met de voorbereiding van het kamp. De veiligheid van onze vrijwilligers en deelnemers staat voorop. Wij volgen daarom het advies en de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Of het kamp door kan gaan hangt vooral af van wat de landelijke richtlijnen worden na 1 juni.
Sportief Hoogeveen, De Wolden Sport en Welzijn De Wolden organiseren het sport- en cultuurkamp voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die om verschillende redenen niet op vakantie gaan. Denk bijvoorbeeld aan ziekte van familieleden of verminderde financiële mogelijkheden. Een week lang worden gezellige, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de twee gemeenten.
De kinderen verblijven tijdens het kamp in en rondom Hoogeveen. In sporthal het Activum worden slaapruimtes ingericht. Overdag zijn er sportclinics en cultuurworkshops, maar bijvoorbeeld ook spelletjes, zwemactiviteiten en een bonte avond. Tijdens de week is er aandacht voor een gezonde leefstijl en zijn er professionals die met kinderen kunnen praten als het even niet zo lekker gaat. Voorop staat echter altijd dat het een leuke vakantieweek is.
Deelnemen aan het kamp is gratis. Aanmelden voor het kamp kan t/m 19 juni 2020 per e-mail bij Leonie Bezema l.bezema@dewoldenhoogeveen.nl. U krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd. Vragen over het kamp zijn natuurlijk altijd welkom. Archieffoto van vorig jaar
Deel dit bericht!

Geef een reactie