Thrianta wil ongeslagen thuis status behouden

Aankomende zaterdag speelt de ittica formatie de eerste thuiswedstrijd van 2020. Na twee nederlagen willen de korfballers uit Hoogeveen eindelijk weer winnen. Dit zal dan moeten gebeuren tegen WSS uit oude pekela.

Waar het in het nieuwe jaar nog niet gelukt is om te winnen, lukt het de geel blauwen tot nu toe wel in de twee voorgaande thuiswedstrijden. Gesteund door haar eigen publiek is Thrianta instaat om zelfs een acht doelpunten achterstand goed te maken.

Of dit zaterdag ook zal lukken is jog maar de vraag. Want tegenstander WSS heeft even veel punten behaald als de geel blauwen. De ploeg uit Oude Pekela woon de laatste drie wedstrijden. Beide ploegen troffen elkaar één keer eerder in de competitie, dit leverde toen tweemaal winst op voor Thrianta. Dus op twee manieren verdedigd Thrianta een ongeslagen status aankomende zaterdag. Namelijk in thuiswedstrijden dit seizoen en onderling tegen WSS.

Om 18.50 zal de wedstrijd starten. De wedstrijd bal wordt deze week aangeboden door stukadoor en spuitbedrijf Jan Stam. Team van de week is de D2

Deel dit bericht!

Geef een reactie