2020 feestelijk ingeluid op het Oliebollenbal

Hoogeveen – Al jarenlang is het een traditie: het Oliebollenbal in De Tamboer. Ook dit jaar werd feestelijk ingeluid in het theater met champagne, oliebollen en gezellige muziek. In de voorverkoop waren al zo’n 150 kaarten verkocht en ook aan de kassa was het deze editie druk.

Het Oliebollenbal wordt al meer dan 40 jaar gehouden in De Tamboer, al is het feest ook enkele jaren in Het Postkantoor gehouden. Dit jaar werd wederom in het theater gevierd. De live muziek werd verzorgd door 1st Call The DJ, een coverband met de nieuwste hits die worden afgewisseld met hits uit de seventies, eighties en nineties. Een ultieme combinatie, waarbij het ene moment de DJ op het podium staat, op andere momenten de band óf beide tegelijk.

Tijdens de voorverkoop zijn er zo’n 150 kaarten verkocht en ook aan de kassa was het druk. Rond de klok van 5 begon het Forumfoyer al aardig vol te lopen en kwam de sfeer er al goed in. De drie heren van Het Postkantoor, Van ’t Hooge en De Tamboer heetten bij de ingang iedereen welkom en wensten de bezoekers en gelukkig nieuwjaar. Daarna kon men genieten van een gratis glas champagne en een oliebol en natuurlijk de muziek en de gezelligheid.

Meer foto’s op GD Fotografie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord