foto: Pixabay
Politiek

Extra raadsvergadering over Project IJz

Hoogeveen – De extra raadsavond van de gemeenteraad op donderdag 19 september staat volledig in het teken van het project IJsbaan-Zwembad (Project IJZ) en  begint om 19.00 uur.  

Na de opening worden insprekers uitgenodigd om te reageren op het project IJZ. Wilt u gebruik van het spreekrecht? Dan kunt u dit aangeven bij de griffie via griffie@hoogeveen.nl of per telefoon via 140528. Als u uw gegevens achterlaat, neemt de griffie contact met u op over het verdere proces tijdens de raadsavond.

Rond 20.15 uur gaat de raad in gesprek over het besluit van het college om de aanbestedingsprocedure en de planontwikkeling voor de nieuwbouw van de combinatie ijsbaan en zwembad voorlopig stop te zetten. De raad bespreekt het verantwoordingsdocument met betrekking tot de aanbestedingsprocedure en de gemaakte kosten en het voorstel van het college om het project definitief te beëindigen.

Naar verwachting wordt de raadsavond rond 22.45 uur afgesloten.
De complete agenda’s voor de raadsvergaderingen vindt u op www.hoogeveen.raadsinformatie.nl. Daar kunt u de vergadering ook live volgen.

De raadsavonden zijn openbaar en iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: