Algemeen

Boete bij niet goed stallen fiets station

Hoogeveen – Er komt een nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening. Dankzij deze APV mag de gemeente fietsen sneller verwijderen die bij het station in Hoogeveen verkeerd staan gestald. Daarnaast riskeer je een boete van 45 euro als je je fiets of scooter op de verkeerde plek wegzet.

Vorig jaar kreeg de gemeente al veel klachten van mensen die het station moeilijk konden bereiken. Vooral voor blinden en slechtzienden is de chaos soms problematisch omdat de fietsen ook over de blinden geleidenstroken worden geplaatst. Met de APV hoopt de gemeente dat de problemen snel verholpen zijn.

 

 

Een gedachte over “Boete bij niet goed stallen fiets station

  • Typisch gemeentelijk gedrag. De gevolgen bestrijden ipv de oorzaak wegnemen. Maar ja, gemeente ambtenaartjes gaan niet op de fiets of met de trein. Dan waren ze er achter gekomen dat er domweg te weinig plekken zijn om je fiets te stallen en dat de fietsrekken deels nu OP het fietspad staan ipv er naast. Waarom worden gemeentes niet opgeheven. Raadsleden zijn amateurs die naast hun gewone werk in de raad zitten omdat de buurman op ze heeft gestemd want hij/zij is zo populair bij de biertap. Doek die handel toch op en laat het over aan profs bij de provincie. Scheelt bakken met geld en ergernis.

Geef een reactie