Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis

Hardenberg – Voor toekomstige ouders organiseert de Saxenburgh Groep op dinsdag 11 juni wederom een voorlichtingsavond. Zwangere vrouwen ontvangen tijdens deze avond een leuke goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. De voorlichting is bedoeld om aanstaande ouders voor te bereiden op de komst van de baby bij een eventuele ziekenhuisopname.

Zeker een aanbeveling voor mensen die van plan zijn om in het ziekenhuis te bevallen, wat in de regio Hoogeveen niet meer kan. Belangstellenden zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Deelname is gratis.
Het doel van deze avond is de aanstaande ouders goed te informeren, zodat er uiteindelijk met een goed gevoel op de zwangerschap en bevalling kan worden teruggekeken. Een verloskundige van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en twee gespecialiseerde kraamverpleegkundigen leggen alles rustig en duidelijk uit aan de aanstaande ouders en er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de voorlichting:
Wanneer moet ik bellen naar de verloskundige of het ziekenhuis
Het verloop van een bevalling
Pijnbestrijding rond de bevalling
Keizersnede
Uitleg over voeding voor de baby
Voor vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat Gynaecologie van 9.30 uur – 11.30 uur. Tel: (0523) 27 63 74. Belangstellenden voor de voorlichtingsavond kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail naar: j.hiddink@sxb.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord