Slijterij bij Marcel viert samen met Eggens 5 jarig bestaan

Hoogeveen – Dat Slijterij bij Marcel dit weekend 5 jaar bestaat is bij veel mensen bekend. Deze hele week staat Marcel al met een grote glimlach alle klanten te helpen om het feestje samen te vieren. Om dit feestje extra kracht bij te zetten heeft Marcel op zaterdag een leuke proeverij georganiseerd. 

Martijn Eggens van Brouwerij Eggensbier stond heerlijke biertjes te schenken voor iedereen die in de winkel kwam. Martijn en Marcel kunnen samen erg goed met elkaar en organiseren regelmatig proeverijen. Zo waren ze al samen in Gees tijdens Gees in Wintersferen en stonden ze ook samen tijdens de biertocht op 10 november in 2018.

Marcel die begonnen is aan de Alteveerstraat in Hoogeveen met de slijterij startte onder de vlag van Mitra. Mitra is 2 jaar geleden op 30 juni failliet verklaard, Marcel is daarna zelfstandig verder gegaan onder de naam Slijterij bij Marcel. Iets waar hij vandaag de dag nog steeds trots op is. Hij kan nu inkopen naar de wens van de klant en heeft hij inmiddels meer dan 400 verschillende bieren diverse whisky’s op voorraad.

Marcel had deze winkel nooit alleen kunnen runnen. Zijn trotse rechterhand Lucette Dunning loopt al heel wat jaren mee in deze winkel. De twee kunnen lezen en schrijven met elkaar wat een goede samenwerking bevorderd. Marcel hoopt samen met Lucette de winkel nog vele jaren te kunnen runnen. Een continue beweging in het assortiment een lach naar de klant moet hun daar zeker bij gaan helpen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord