Thrianta verliest in doelpunten festijn.

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta de laatste wedstrijd van 2018. De ittica-formatie ging op bezoek bij mede koploper Dio uit Oosterwolde. Thrianta wist deze wedstrijd ondanks dat ze 25 keer scoorde niet te winnen. Eindstand 30-25.

Thrianta starte scherp aan de wedstrijd want direct was het eerste schot een goal. Hierna ging de wedstrijd tot 8-8 gelijk op. Hierna sloeg Dio een klein gaatje 13-10. Tot aan de rust zou dit verschil op het score bord staan. Er werd gerust met een 15-12 stand.

Na de rust gaf Thrianta nog wat meer gas om zich terug te knokken in de wedstrijd. Dit resulteerde in een gelijke stand bij 22-22. Helaas voor de hoogeveeners konden ze er niet overheen komen. En wist Dio weer een voorsprong op te bouwen. 25-23. Tot 26-25 bleef Thrianta er vol voor gaan. Hierna deelde Dio de genade klap uit. Thrianta wist niet meer te scoren. Waar Dio nog even door ging. Zo kwam er een 30-25 eindstand op het scorebord.

Door dit verlies sluit Thrianta 2018 af als nummer twee. Na de feestdagen hervat Thrianta op 12 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wwc.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord