Getuigen gezocht van mogelijke beroving

Hoogeveen – De dochter van een hoogbejaarde man doet via sociale media een getuigenoproep van een mogelijke beroving in het burgemeester Tjalmapark, achter het gemeentehuis in Hoogeveen.

Er is inmiddels een afspraak gemaakt voor aangifte bij de politie a.s. donderdag. Maar ze hoopt op meer informatie via getuigen die meer hebben gezien. Het bericht dat staat te lezen op facebook :

Maanmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur heeft mijn vader (81 jaar) op een bankje gezeten in het parkje achter het oude gemeentehuis Hoogeveen . Hij had een overhemd aan en in zijn borstzakje zat een zwart mapje met pasjes, waaronder zijn bankpasje, taxi pasje en area reinigingspasje. Hij vertelde dat er 2 getinte jongemannen (tussen 20 en 30 jaar oud) met een fiets aan de hand naar hem toe liepen . 1 van hun zat aan zijn overhemd te plukken en deed net alsof er wat op zat. Hij zei wat tegen mijn vader, maar hij kon het niet verstaan en ze waren ook zo ineens verdwenen. Ze vertrokken richting de koppeling (ziekenhuis ). Mijn vader kwam er thuis achter dat zijn mapje weg was met zijn pasjes. Gelukkig is hem geen geweld aangedaan. Heeft iemand toevallig iets gezien rond die tijd in het parkje bij het gemeentehuis?

Informatie kan door worden gegeven aan de politie via 0900-8844