Zakelijk

Spreen ICT nieuwe sponsor Caps Hoogeveen

HOOGEVEEN – Honkbalvereniging Caps Hoogeveen heeft een nieuwe sponsor: Spreen ICT. Woensdag 11 juli kregen de honkballers een bijzonder welkomstcadeau uitgereikt van het Hoogeveense IT bedrijf. Een trainingsshirt met voorop het logo van de Caps en achterop het logo van de nieuwe sponsor.

Het is genieten geblazen deze woensdagavond bij de honkballers van de Caps. Onder een heerlijke zomeravondzon werkt het herenteam de laatste training af voor de zomerstop. Met een verkoelend drankje en een lekker hapje na afloop van de training, sluiten de heren het eerste deel van het honkbalseizoen af. Martijn Spreen, eigenaar van Spreen ICT, levert de kers op de taart: een doos met gloednieuwe trainingsshirts voor alle spelers van de Caps. Een gebaar wat met luid applaus ontvangen wordt.

Klein begonnen
Martin de Jonge, voorzitter van de Caps, is blij met de steun van de nieuwe sponsor. “We zijn een jonge vereniging, zonder eigen accommodatie en met beperkte middelen. We zijn dan ook bijzonder blij met de steun van Spreen ICT. We zullen het shirt met trots dragen tijdens onze trainingen en voorafgaand aan de wedstrijden.”
Martijn Spreen: “Ik ben zelf ook ooit klein begonnen met mijn bedrijf en weet hoe het is om met weinig middelen iets op te bouwen. Ik vind het bewonderenswaardig om te zien hoe de Caps zich al zes jaar zelfstandig staande houden. Het is een groep enthousiaste mensen met een grote passie voor honkbal. Ik ben ervan overtuigd dat de vereniging alleen maar verder zal groeien. Ik ben blij dat ik in deze fase mijn steentje kan bijdragen.”

Zondag 15 juli sluiten de honkballers van de Caps de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd tegen Cubs Hardenberg. De Caps bezetten momenteel de derde plaats in de 4eklasse M.

Foto Martin de Jonge (Caps Hoogeveen): Spreen ICT is de nieuwe sponsor van honkbalvereniging Caps. Woensdag 11 juli kregen de honkballers van de Caps een trainingsshirt uitgereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen