Zakelijk

Spekjes & Zuurtjes bestaat één jaar!

Een feestje in de mond en een feestje aan de Hoofdstraat 101, want de winkel van Spekjes & Zuurtjes in Hoogeveen bestaat deze maand één jaar!

Rochelle en Maxime openden vorig jaar november de winkel in de Hoofdstraat van Hoogeveen. Met 400 soorten snoep van oud-Hollandsche haverstro tot de nieuwe razendpopulaire Takis chips, er is met het meest uitgebreide snoep assortiment van Hoogeveen altijd wel iets te vinden om van te watertanden! Naast het snoepgoed is er veel aandacht besteed aan originele cadeauverpakkingen zoals glazen potjes, blikjes, mokken, doosjes en kaarten. Alles voorzien van vrolijke, kleurrijke afbeeldingen en teksten. Voor alle gebeurtenissen is er iets te vinden in de winkel van Spekjes & Zuurtjes.

De vrolijke, frisse ingerichte winkel heeft een wand vol schepsnoep, of je nou gaat voor de klassieke oud-Hollandse zoethoutdrop of Amsterdamse paaltjes of voor de grote hoeveelheid andere snoepjes, er is altijd genoeg keuze. Ook voor de mensen die liever suikervrij, gelatinevrij, sojavrij, glutenvrij of kleurstofvrije snoepjes gaan is er genoeg keuze en alles wordt duidelijk aangegeven. Ook diverse soorten chocolade zijn te scheppen. Je schept het zelf en rekent af per geschepte hoeveelheid.

Maxime en Rochelle hebben ook een vestiging aan het Ceresplein in Assen.
Voor een smakelijke kennismaking met Spekjes & Zuurtjes in Hoogeveen ben je dagelijks welkom vanaf 10.00 uur aan de Hoofdstraat 101 of neem een kijkje op hun Facebookpagina of op de website van Spekjes & Zuurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen