Meet & Greet Vrijwilligersveld met Gemeentebestuur

Hoogeveen – Vrijwilligers Hoogeveen organiseert op woensdag 6 december een Meet & Greet voor vrijwilligers(organisaties) met het gemeentebestuur in de Burgerzaal, van 18.00 tot 20.15 uur.

Als vertegenwoordiger van het vrijwilligersveld in Hoogeveen krijgen deelnemers de gelegenheid om in gesprek te gaan met leden van het gemeentebestuur. Zij zijn nieuwsgierig naar uw werk en willen op hun beurt ook van betekenis zijn. Tijdens speeddates kunnen diverse onderwerpen zoals vergrijzing, diversiteit, eenzaamheid en de betrokkenheid van jongeren worden besproken. Ook knelpunten, successen, en de behoeften van uw organisatie om het werk voort te kunnen zetten in een veranderende samenleving kunnen onderwerp van gesprek zijn.

Het programma start om 17.00 uur met een inloop met soep en broodjes, daarna volgen enkele rondes speeddates en tot slot worden de bevindingen samengevat en aandachtspunten voor het nieuwe jaar met elkaar gedeeld.

Aanmelden kan tot 2 december via www.vrijwilligershoogeveen.nl, per e-mail via [email protected], of telefonisch via 0528 278 855 (receptie SWW). De bijeenkomst vindt plaats in de Burgerzaal van het Gemeentehuis, Raadhuisplein 1.