Zakelijk

Nijmeijer Koelt heeft feestelijk de deuren van het nieuwe pand aan de Buitenvaart in Hoogeveen geopend

Nijmeijer Koelt, een hecht familiebedrijf met 40 jaar expert in koel- , klimaat- en elektrotechniek. Actief in de regio voor een breed pallet aan klanten in de zorg/industrie/retail en voedselindustrie. Sinds 1 november 2021 zijn wij officieel verhuist naar de Buitenvaart het voormalige Office Centre.

Het pand is verbouwd en ingericht als kantoorruimte in combinatie met magazijn en showroom. De komende jaren verwachten wij een groei van ons bedrijf waardoor verhuizing noodzakelijk was. De locatie aan de A37 zorgt voor meer zichtbaarheid, en door de ligging kunnen wij onze klanten sneller bedienen. Donderdag 12 mei vond de officiële opening plaats in het bijzijn van wethouder Jan Zwiers en commercieel directeur Ben Haverkort van FC Emmen. T

Over Nijmeijer Koelt

Wij zijn Nijmeijer. Sterk in Koeltechniek. Het verschil tussen warm en koud voelen wij als geen ander aan. We zorgen voor koelte als het moet en warmte als het kan. We leveren, stellen bij en repareren. Wij zijn een begrip; In het Noorden en van oudsher. Onze mensen kennen de kneepjes van het vak. Die kennis geven we door; van generatie op generatie. Waarbij we voortdurend werken volgens de nieuwste inzichten en met de nieuwste producten. Dat doen we op onze eigen manier. Nuchter en koel, maar altijd gedreven en persoonlijk. Aangenaam Nijmeijer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen