Amusement

Start kaartverkoop seizoen 2024-2025 Theater De Tamboer

De eerste voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen 2024-2025 gaan vanaf donderdag 28 maart 2024 om 10.00 uur in verkoop voor iedereen. Accounthouders van De Tamboer konden vanaf dinsdag al kaarten reserveren. Het gehele theaterprogramma wordt op verschillende momenten bekend gemaakt. Kaarten zijn te bestellen via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528280190 of aan de kassa van De Tamboer. De volgende bekendmaking en start kaartverkoop is op donderdag 11 april, dinsdag 9 april voor accounthouders. Een account aanmaken kan gratis via www.detamboer.nl.

Met Bee Gees Forever, Iris Rulkens, Jett Rebel en meer 

Jett Rebel – vr 11 oktober 2024

Alleskunner Jett Rebel, bekend van hits als Louise en Tonight, belooft een aaneenschakeling van muzikaal vernuft en vocale hoogtepunten.

 

Cabarestafette – do 17 oktober 2024

Spot de grote cabaretiers van de toekomst! Je ziet drie toptalenten voor de prijs van één. Wist je dat Jochem Myjer, Plien & Bianca en Peter Pannekoek ook bij de Cabarestafette zijn begonnen?

 

Jandino – do 07 november 2024

De cabaretier verwondert zich over de steeds gekker wordende wereld en over alle vormen van therapie die je kunt volgen.

 

Kommil Foo – vr 08 november 2024

De Vlaamse broers Raf en Mich Walschaerts bijten zich vast in hun familieverleden en graven oude geheimen op. Met ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal.

 

Annet – zo 10 november 2024

Een indrukwekkende theatermonoloog over mantelzorg; met acteur Bas Keizer, muzikaal omlijst door celliste en actrice Rosa Mee. Te zien op de Dag van de Mantelzorg.

 

Sandra van Nieuwland Goes Blondie – za 23 november 2024

Ga mee op muzikaal avontuur door het iconische repertoire van de punkrockband Blondie.

 

Stones Sessions – do 28 november 2024

Een muzikale, meeslepende reis langs hoogte- en dieptepunten van de legendarische band The Rolling Stones tijdens hun Golden Era.

 

Iris Hond – vr 06 december 2024

Pianiste Iris Hond presenteert haar album Dust Awakened By Dawn; puur, ontwapenend en een ware weerspiegeling van wie zij zelf is.

 

 

De Kleine Zeemeermin (4+) – zo 22 december 2024

Van Hoorne Studios presenteert De Kleine Zeemeermin De Musical. Een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie.

 

Tribute to the Cats- za 11 januari 2025

De Tribute to the Cats Band brengt al sinds 2002 de rijke muzikale nalatenschap van The Cats ten gehore. Een avondvullend programma met alle klassiekers.

 

Murder on the Nile – wo 15 januari 2025

Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie van Agatha Christie, bekend van The Mousetrap en Murder on the Orient Express.

 

Bee Gees Forever – vr 14 februari 2025 (laatste kaarten)

De winnaars van het SBS6 programma The Tribute, The Battle of the Bands 2024 spelen de talloze populaire hits van de Bee Gees.

 

nijntje de musical (2+) – wo 19 februari 2025

Een sprankelende, muzikale voorstelling geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna.

 

Steven Kazàn & Jamie (6+) – za 22 februari 2025

Steven en Jamie, winnaars van de Televisier Ring Jeugd 2023, die je kent van diverse tv-programma’s of hun online video’s, nemen je live mee in een dynamische show vol humor, interactie en bovenal: magie.

 

Brandweerman Sam Live! (2+) – Avontuur op Dino Eiland – zo 23 februari 2025

Brandweerman Sam is terug met een gloednieuw avontuur vol dans, zang, humor, spannende zoektochten en gewaagde reddingsacties.

 

Evergreen Top 1000 live! – do 27 februari 2025

Al jaren staat deze band garant voor een nostalgisch theaterconcert, tjokvol evergreens, verhalen en humor. Met prachtige muziek van Nederlandse en internationale bodem.

 

Iris Rulkens – vr 21 maart 2025

Online comedian en presentatrice Iris Rulkens neemt je mee in een voorstelling vol hilarische typetjes, daddy issues, anekdotes, mooie liedjes en herkenbare struggles.

 

Tribute to Tom Waits met Ian Siegal – vr 21 maart 2025

Een eerbetoon aan zanger, componist, schrijver en acteur Tom Waits, door de gelegenheidsband Braindogs. Met Ian Siegal en Mischa den Haring.

 

Meer informatie en kaarten: http://www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen