Zakelijk

Mastebroek in Hoogeveen en de Krim is op zoek naar jou

Mastebroek’s Autobedrijven b.v. is een familiebedrijf met inmiddels 103 jaar ervaring, als één van de weinige autobedrijven kunnen wij nog steeds zeggen, zelfstandig te werken. Alle wijzigingen in autoland zorgt de laatste tijd voor veel onrust in de markt. Wij merken ook dat er van alle kanten spreekwoordelijk wordt getrokken aan klanten en personeel. Kennelijk is het
autovak niet meer zo hip bij de jeugd als 35 jaar terug, maar neemt niet weg dat wij nog steeds met zeer goede mensen werken. En daar willen wij er nog graag drie van bij hebben te weten;

Voor onze vestiging Hoogeveen zijn wij op zoek naar twee automonteurs met APK bevoegdheid en minimaal 7 jaar ervaring in de autotechniek en voor onze vestiging de Krim zijn we op zoek naar één automonteur. Wat wij gaan bieden is een niet normaal door ons gebruikte methode, maar in een schaarse arbeidsmarkt hebben wij daar geen probleem mee.

In onze vestigingen werk je in een moderne werkplaats met de nieuwste diagnose apparatuur en een goed geoutilleerde werkplek en fijne collega’s. Daarnaast zijn er bij ons geen rangen en standen en is de eigenaar altijd direct aanspreekbaar.
Voor diegene die bovenstaande aanspreekt, minimaal zeven jaar aaneengesloten werkervaring heeft bieden wij € 300,00 netto in de maand meer t.o.v. huidige salarisstrook en een werkweek van 38 uur, daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en worden er cursussen aangeboden. Bij gebleken geschiktheid willen we jou graag in dienst hebben.

mail ons via: info@mastebroek.nl
of bel ons via: 0528-264055

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen