Zakelijk

Fit20 Hoogeveen past openingstijden aan: nu ook op zaterdag open

Hoogeveen – Regelmatig krijgen ze de vraag bij Fit 20 : ‘zijn jullie op zaterdag ook open omdat ik doordeweeks niet thuis ben en wel interesse heb’! Helaas moest fit 20 deze vraag tot voor kort met ‘nee’ beantwoorden.

Dit heeft ons echter doen besluiten om met ingang van 1 oktober jl. de deuren ook op zaterdagochtend te openen. Met deze extra openingstijd bieden wij ook chauffeurs in de transportsector en anderen die vanwege hun werk doordeweeks geen trainingsmogelijkheden hebben om deel te nemen aan de gezondheidstraining van fit20.

Juist voor chauffeurs in de transportsector is het van belang dat zij in beweging komen én blijven. Naast de training hebben wij nauw contact met een vitaliteitscoach die je graag verder helpt. Ben jij chauffeur en gun jij jezelf een persoonlijke APK die je laat zien hoe je er lichamelijk, psychisch en qua leefstijl voor staat? Meld je dan aan bij fit20 Hoogeveen voor een gratis kennismaking.

“fit20 is een uniek personal training concept dat een privé en ruisvrije omgeving biedt afgestemd op drukke schema’s en persoonlijke fysieke vereisten met een wekelijkse sessie van 20 minuten met een gecertificeerde personal trainer”.

Het fit20-concept is uniek omdat de leden wekelijks op afspraak met een personal trainer trainen. De fit20 training betreft een intensieve slow-motion weerstandstraining waarbij een ​​veilige en zeer effectieve trainingservaring gegarandeerd is. Een circuit van gespecialiseerde krachttrainingsmachines wordt gebruikt om een ​​volledige lichaamstraining te creëren die de kracht en vitaliteit verhoogt.

De belangrijkste elementen van de fit20-trainingsaanpak zijn:
– altijd met een personal trainer en op afspraak
– sporten zonder omkleden of douchen in een klimaat gecontroleerde omgeving
– geen afleidende muziek, spiegels of groepstrainingen
– slechts 20 minuten per week

Door speciale technologie is er geen fysiek contact tussen jou en je begeleider. De 1,5 meter afstand is daarmee gegarandeerd. Extra instructiestickers zorgen ervoor dat je tijdens de training en bij binnenkomst en vertrek altijd op 1,5 meter afstand bent van anderen. Voor en na de training wassen of desinfecteren jij en wij onze handen. De oefenapparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd en er is een optimaal binnenklimaat.

Wij verwelkomen je dan ook graag voor je wekelijkse gezondheidsprikkel!

Dit is een zakelijke advertentie. Wilt u ook een  advertentie op onze website voor een groot bereik en een betaalbaar tarief? kijk dan op de volgende pagina: https://regionieuwshoogeveen.nl/adverteren/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen